Klik voor groter object                                                                                                                                                                                                       

Denkend aan Holland - Aflevering 1 - De Vechtstreek:


In deze aflevering van Denkend aan Holland, varen Andre van Duyn en Jannie van der Heijden, met een Barkas 1100-AK/OK een chique tocht over de rivier de Vecht en de Loosdrechtse Plassen.

Ze varen langs indrukwekkende buitenplaatsen: grote prachtige huizen met enorme tuinen en veel land die welgestelde Amsterdammers vanaf de zeventiende eeuw lieten bouwen langs de Vecht om in de zomer de stank, de pest en de drukte in de stad te mijden. Deze stedelingen hadden niet alleen fantastische huizen op geweldige plekken, ze gebruikten ook heel bijzonder servies.

Janny en André gaan in stijl lunchen en ontbijten en sluiten hun tocht af als gast van de Polo Club. Verder is er vanzelfsprekend ook deze tocht weer aandacht voor de prachtige natuur.

 

In deze aflevering is goed waar te nemen, welke ruimte een Barkas te bieden heeft. Deze uitvoering van de Barkas 1100 heeft een achterkajuit, welke plaats biedt aan 3 slaapplaatsen. Deze is gesitueerd achter de open kuip, zodat in redelijke beschutting van wind en zon, genoten kan worden van het buiten zijn op het water.

De kombuis in deze Barkas is gesitueerd in het voor-onder, maar kan op wens ook in de kajuit worden geplaatst. Eventueel, afhankelijk van de overige wensen, kunnen er dan nog 2 slaapplaatsen onder de kajuit worden gesitueerd.

Met een optionele buitenbesturing, heeft men een betere beleving, van het buitenleven op het water. Copyright @2017-2021 - Barkas-Design